Middag hos mormor


Här satt vi idag och åt mat..Jätte gott!! Tack!!

Jätte god middag hos mormor,,rosmarie och tomas var också där och vi åt flygande jakob och ris,potatis och sallad.
Mormor har haft rosmarie hos sig inatt och det var nog skönt för henne..inatt ska min mamma sova där..
Hon sa att hon känner sig lugnare nu och känner att morfar har fått ro..och då kan hon också få ro..det känns ju bra,men det var så jobbigt igår att se henne så ledsen..men såklart måste även hon få vara det,,mest av alla!
Vi hade trevligt och fikade efteråt,sen var vi tvugna o åka hem för Alicia vart jätte trött o ledsen och arg samtidigt..Hon är inte sig själv nu riktigt..Hon mår inte så bra..Hoppas hon blir bättre imorgon så hon kan vara på dagis på måndag..
Det är så jobbigt att titta upp innan man sätter sig i bilen,när man varit hos mormor och morfar..För nu står inte morfar där o vinkar,och det gjorde han ALLTID förut..Så då sticker det till i hjärtat och man får kämpa mot tårarna lite extra just i den stunden..Ja de kommer bli jobbigt ett tag nu,men det kommer nog kännas mer lugnt med tiden och då kommer man mer ha accepterat morfars bortgång,nu känns det så nytt och allt är ovant..Speciellt efter begravningen då allt rivdes upp och det blev mer definitivt att han ej finns mer..

Tiden läker alla sår..Men minnet kommer inte att blekna..Finare person än dig morfar det vet jag inte om det finns.
Ingen lyssnade så bra som du när man ville berätta något, ingen var så engegerad och hängiven som du..Ville alltid alla väl och försökte räcka till till alla,och det gjorde du!! Du var oerhört älskad av nära och kära,goda vänner och grannar.
Alla du mötte blev berörda av din godhet..

Tomheten du lämnat är oerhört stor,och den biten kommer alltid fattas oss..


❤ SAKNAR DIG ❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback