Vår dag

Idag var det jobb en hel dag som gällde,det gick bra och efter jobbet hämtade jag flickorna och vi åkte ut till IKEA,,det har varit mkt resor dit men nu har vi äntligen bestämt vilken tvbänk vi ska ha,eftersom vi sålde vår gamla, så jag och flickorna åkte ut dit,,jag trodde det skulle gå bra,men det var en tuff match..För barnen var trötta och det var kämpigt och TUNGT att fixa allt själv,stoppa in i bilen osv..Blev så irriterad på folk,att verkligen ingen kunde hjälpa till att bära,när man ser en mamma med två små barn och två ikea vagnar,som försöker bära ett tungt och stort paket..Grr...Men jag klarade det själv till slut,nätt och jämt..Så åkte vi hem och gjorde mat,åt och stoppade barnen i säng..PUH vilken dag..
Nu har jag äntligen nyduschad ramlat ner i soffan och njuter av att bara ligga här,som alltid ;-)
Paketet ligger kvar i bilen, det får Immad bära upp nu.Jag skulle aldrig få upp den för trapporna kan jag lova.
Det  blir nog fint när det är färdig,hoppas jag!

Snart väntar sängen och imorrn är en ny dag.Ska försöka hälsa på mormor imorrn för det är sista dagen hennes syster är hos henne,så det vore kul att träffa henne innan hon åker hemåt igen..



Ha en fin kväll.
KRAM

Kommentarer
Postat av: mamma

Men snälla du....hur mycket ska du orka??nästa gång du ska ut o handla stor saker...hör av dej...nån är väl ledig och hänger med... tyvärr sov jag denna dag.(som vanligt) , annars hade jag gärna hjälpt dej.. lilla gumman, du ska inte slita i hjäl dej....kram o puss.

2009-07-30 @ 09:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback